Medieplan

 

Alt for mange virksomheder mangler et basalt kendskab til deres samlede omkostninger til reklame og annoncering. Med en medieplan fra DanaMedier sikrer du, at der altid er fornuft og overblik i din virksomheds forbrug af kroner på markedsføring.

Medieplanen er tilpasset din virksomheds økonomi og har fokus på at skabe så meget værdi og synlighed for din virksomhed som muligt.

 

Markedsføring skal i sidste ende være med til at styrke din virksomhed og give indtjening, så det er afgørende at kende udbyttet med relevante målinger og tilbagemeldinger fra de medier, hvor kronerne bruges. Det sørger DanaMedier for på din virksomheds vegne.

Udgangspunkt for samarbejdet

Medieplanen udarbejdes i samråd, så kundens egne erfaringer og rådgiverens kendskab til markedet er udgangspunktet for udviklingen af et godt redskab. Ud fra medieplanen laver vi aftalerne på din virksomheds vegne, hvilket kan betyde besparelser på baggrund af vores priskendskab og i form af kvantumrabatter, som vi kan opnå sammen med andre af vores kunder.

 

Overblik med medieplanen

Medieplanen indeholder en komplet oversigt over din virksomheds nuværende og fremtidige markedsføringsindsats. Medieplanen bygger på omfattende viden om og erfaring med markedsføring samt kendskab til lokale medier og annonceudbydere.

 

Værd at vide

Over 3.000.000 danskere har en profil på Facebook.
 

Kontakt os

40 80 80 80

Man-tors: 8:30 - 15:30
Fre: 8:30 - 14:30

Bestil information

Udfyld formularen og bliv kontaktet af DanaMedier

*
*
*
*
 
Til forside
Til forsiden
Sitemap
Print
DanaMedier v/ DanaWeb A/S -  Herlev Hovedgade 201B,  2730 Herlev -  Tlf: 40 80 80 80 -  Fax: 44 52 16 01 -  E-mail: info@danamedier.dk -  CVR: 29 41 48 15