Rådgivning

 

Medierådgivning fra DanaMedier er baseret på en direkte sparring med din virksomhed, hvor du kan drage stor fordel af vores kendskab til diverse medier og platforme. Med andre ord, så har vi stor viden omkring, hvad der virker og hvad der ikke virker, når du bruger en annoncekrone.

 

Eksempel 1

Klik her og læs, hvordan DanaMedier gav Tømrermester Anders Møll 200 nye kunder på 24 timer.


Eksempel 2

Klik her og læs, hvordan Bilplejen.dk med målrettet medierådgivning nu rammer en ny og relevant målgruppe.

 

Vi gør det muligt for dig at have større fokus på din virksomhed, da vi simpelthen effektiviserer din markedsføring med en klar og resultatorienteret strategi. Slut med at spilde kostbar tid i telefonen. DanaMedier tager dialogen med alle de annoncører, der kontakter din virksomhed, og vender retur med en uafhængig rådgivning om initiativet - samt vurdering af en forventet værdi på baggrund af det kendskab, vi har til din virksomhed.


Når annoncesælgeren ringer til dig, så henviser du blot til din medierådgiver på telefon 40 80 80 80. Du behøver ikke bruge tid på en længere salgstale fra annoncøren eller sætte dig ind i produktets egenskaber. Det gør DanaMedier for dig!

Den tilknyttede faste rådgiver varetager dialog og forhandling med opsøgende annoncører på dine vegne. Når rådgiver og annoncør har haft en dialog, modtager din virksomhed en tilbagemelding på annoncørens tilbud, konkurrencedygtighed og seriøsitet.

 

DanaMediers rådgiver planlægger sammen med dig de medier, hvor din virksomhed ønsker at være synlig. Der udarbejdes en medieplan og et budget, så du har et økonomisk overblik. Herudover luger vi naturligvis ud i den annoncering, der ikke har en effekt for din virksomhed.

 

Rådgiveren hos DanaMedier gennemgår dine fakturaer, der vedrører din markedsføring. Det vil sige til online medier, telefonbøger, lokalaviser, dagblade, radiostationer, TV, sponsorater og andre medier, der relaterer direkte til profilering af kundens virksomhed. Eventuel genforhandling af aftaler med diverse annoncører vil rådgiveren ligeledes stå for, medmindre du selv ønsker dette.


Ring til os på 40 80 80 80 og hør mere om din virksomheds muligheder med DanaMedier.

 

 

 

Værd at vide

Over 40 procent af alle danskere har en smartphone.
 

Kontakt os

40 80 80 80

Man-tors: 8:30 - 15:30
Fre: 8:30 - 14:30

Bestil information

Udfyld formularen og bliv kontaktet af DanaMedier

*
*
*
*
 
Til forside
Til forsiden
Sitemap
Print
DanaMedier v/ DanaWeb A/S -  Herlev Hovedgade 201B,  2730 Herlev -  Tlf: 40 80 80 80 -  Fax: 44 52 16 01 -  E-mail: info@danamedier.dk -  CVR: 29 41 48 15