Uafhængighed


DanaMedier v/ DanaWeb A/S er fuldstændig uafhængig og har intet økonomisk samarbejde med nogen annonceudbydere. Vi lever af at pleje og rådgive vores kunder og er på "deres side af bordet", når der forhandles diverse aftaler. Vores uafhængighed er på den måde kundens tryghed.

 

Uafhængigheden betyder, at vi kan være helt objektive og professionelle, når de rette kanaler for kundens markedsføring skal vælges. Når vi hjælper med at forhandle en aftale på plads med en annoncør, så sikrer vi samtidig, at der ikke tilkøbes værdiløse tillægsprodukter.

DanaWeb A/S, der står bag DanaMedier, leverer hjemmesider, søgemaskineoptimering m.m., men også på disse områder er det DanaMediers opgave at præsentere tilbud fra diverse leverandører med fuld objektivitet for øje. 

 

Annoncøren fakturerer altid produktet direkte til kunden, så DanaMedier har ikke noget økonomisk mellemværende i forhold til kunde og annoncør.
Men DanaMedier følger gerne op på, at den indgåede aftale er i overensstemmelse med den fremsendte faktura fra annoncøren. Hellere tjekke to gange end betale for meget...

 

DanaMedier giver din virksomhed:

 

  • Et værn mod annoncehajer
  • En personlig rådgiver med løbende opfølgning 
  • En overskuelig medieplan 
  • Et tjek af udgifterne til dine annoncer
  • Mere tid til at passe din virksomhed

 

Værd at vide

Over 80 procent af alle opslag i telefonbøger sker for at finde en i forvejen kendt leverandør.
 

Kontakt os

40 80 80 80

Man-tors: 8:30 - 15:30
Fre: 8:30 - 14:30

Bestil information

Udfyld formularen og bliv kontaktet af DanaMedier

*
*
*
*
 
Til forside
Til forsiden
Sitemap
Print
DanaMedier v/ DanaWeb A/S -  Herlev Hovedgade 201B,  2730 Herlev -  Tlf: 40 80 80 80 -  Fax: 44 52 16 01 -  E-mail: info@danamedier.dk -  CVR: 29 41 48 15